Hulp aan Gambia

Onlangs hebben we een aantal braces gedoneerd aan Kinderhulp Gambia. We ontvingen dit mooie bericht, waarin te zien is dat deze hulpmiddelen goed ingezet worden!

“These are our two patients with a clubfoot. After surgery they had Ponseti casting for 8 weeks. The cast is now removed and further treatment will consist of Ponseti bracing. Thank you OTNN for donating the braces!”

 

Gesloten op 21 en 22 mei

Op Hemelvaartsdag 21 mei en vrijdag 22 mei zijn wij gesloten. Vanaf maandag 25 mei staan wij weer voor u klaar!

Update afspraken en voorzorgsmaatregelen

De afgelopen weken hebben wij alleen afspraken die spoed hadden door laten gaan. Nu mogen wij de reguliere zorg weer hervatten. Dat doen wij stap voor stap. Afspraken die reeds gepland staan, zullen doorgaan. Belt u voor het maken van een afspraak, dan wordt er overlegd of deze al gepland kan worden.

Bij onze afspraken gelden er een aantal voorzorgsmaatregelen.

Is het antwoord op één van onderstaande vragen ja binnen 48 uur voor uw afspraak, dan dient u telefonisch contact met ons op te nemen.

• Heeft u nu corona?
• Heeft u nu huisgenoten/gezinsleden met corona?
• Bent u genezen van corona korter dan 2 weken geleden?
• Heeft u één of meerdere van de volgende symptomen: verkoudheid, niezen, hoesten, keelpijn, benauwdheid, koorts (meer dan 38⁰C)?
• Heeft u huisgenoten/gezinsleden met deze symptomen?
• Bent u in thuisisolatie?

Uiteraard houden wij ons aan de huidige richtlijnen die voor onze beroepsgroep gelden en aan de landelijke richtlijnen van het RIVM.

  • Wij verzoeken u zoveel mogelijk alleen te komen en precies op het tijdstip van de afspraak: niet te vroeg, niet te laat.
  • U dient uw handen bij binnenkomst te desinfecteren met handalcohol (dit staat bij de ingang).
  • Houd 1,5 meter afstand van anderen. Wanneer uw behandelaar dichterbij moet komen worden er gepaste beschermingsmiddelen gebruikt.
  • Wij schudden geen handen.

Heeft u vragen, neem dan contact met ons op.

Fijne Paasdagen

Op Goede Vrijdag en met Pasen zijn wij gesloten. We wensen u fijne Paasdagen toe!

Annulering afspraken i.v.m. Corona virus

Beste mensen,

In verband met het Corona virus hebben wij, OTNN, besloten om alle afspraken met ingang vanaf maandag 16 maart te annuleren. Zodra de risico’s voor zowel u als klant en voor ons en onze medewerkers acceptabel zijn, staan we weer voor u klaar. Aankomende dagen zullen we u bellen om alvast nieuwe afspraken in te plannen.
Voor de hulpmiddelen die met spoed nodig zijn, zullen we proberen met u en het ziekenhuis een passende oplossing te vinden.

Met vriendelijke groet,

Team van Orthopedie Techniek Noord Nederland

OTNN aangesloten bij Bewegingsvisie

Bewegingsvisie verwelkomt 15de lid: Orthopedie Techniek Noord Nederland
Om haar veerkracht binnen de branche te versterken heeft per 1 februari 2020 Orthopedie Techniek Noord Nederland B.V. (OTNN) zich aangesloten bij Bewegingsvisie. Daarmee komt het aantal orthopedische instrumentenmakers dat deel uitmaakt van Bewegingsvisie op 15. Met de toetreding van OTNN heeft Bewegingsvisie haar marktaandeel in Nederland nog meer vergroot wat belangrijk is om een gesprekspartner te blijven van alle partijen binnen een markt die onder druk staat. Binnen Bewegingsvisie zijn daarnaast een groot aantal zaken centraal geregeld zoals inkoop, zorgcontractering, ICT, kwaliteit, R&D en opleidingen. OTNN zal daar als nieuw lid gebruik van maken. Lees meer

Speciaal voor oudere diabetespatiënten met neuropathie

Orthopedie Techniek Noord Nederland (OTNN) verzorgt steunzolen voor jong en oud. Door onze instrumentmakers worden de voeten gemeten en wordt elke afwijking in kaart gebracht. Lees meer